De vereniging

KC Roermond-Echt e.o. bestaat al sinds 7 november 1945 en is op 22 november 1952 koninklijk goedgekeurd en tevens erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied.
De voornaamste taken van onze vereniging zijn  het geven van voorlichting en het bevorderen  van verantwoord fokken en houden van honden. Dit gebeurt onder andere door het geven van cursussen gehoorzaamheid, behendigheid, jachttrainingen. andere takken van hondensport en het geven van ringtraining (het op een correcte en meest gunstige manier van showen van rashonden). Ook geeft KC Roermond-Echt e.o. theoretische cursussen, zoals KKI en KKII, lezingen etc. We hebben de beschikking over opgeleide en gekwalificeerde trainers en instructeurs die u als hondenliefhebber met raad en daad terzijde staan.

CONTACT/ VRAGEN?

Secretariaat, opgave KK1 en  algemene vragen:
Joyce van Lienden-Lowis
joyce_lowis@hotmail.com

Coördinator gehoorzaamheid/ cursusvragen:
Per mail: Suzy Boeijmeer of Marian van der Lugt e-mail: kcroermondechteo@gmail.com (alle vragen over de gehoorzaamheidscursussen)
Voor telefonische informatie alle gehoorzaamheidscursussen Suzy Boeijmeer: 046-4859487 tussen 16.00-18.00

Petra Keulers
E-mail: petra.keulers@kpnmail.nl

Voor informatie behendigheidcursussen
Marian van der Lugt
E-mail: info@mammajan.nl (Coördinator behendigheid)