Clubhuis “De KLUIF”
Tel: 0475 – 488421
Adres: Oefenterrein en clubhuis “De Kluif” zijn gelegen in het Sportpark “De Bandert” aan de Bandertlaan te Echt. (Achter het zwembad) Voor het zwembad kunt U gratis parkeren. Niet bij het terrein parkeren! Het park is autoluw, vooraan op het pad vanuit de sporthal gezien zijn een aantal invalidenparkeerplaatsen. Vanaf achter het zwembad bij de rotonde zijn paaltjes geplaatst en aan de kant van de wilhelminalaan ook. Wij willen erop wijzen om niet over het groen alsnog naast de paaltjes te gaan rijden.

Als u op de parkeerplaats staat met gezicht naar sporthal. Ga dan links naast de sporthal het pad in richting tennisclub. Volg dit pad, achter het zwembad bij een rotonde gaat u naar links. U ziet na 200 meter rechts een groen clubgebouw bij een omheind terrein. Dat is ons terrein.