Clubmatch

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK

Clubmatch een feest voor hond en baas!

We starten om 10.00 uur met de keuringen.  Binnen komst tussen 8.00 en 9.45 uur.

Inschrijven clubmatch 2018

Let op, geboortedatum niet handmatig invullen maar via de kalender datum invullen.

Bij stamboomnr NHSB of LOSH of een naam van een ander land invullen.

Rasloze honden bij de rassenlijst bovenaan geen ras aanklikken.

Formulier svp in volgorde van de vragen invullen, anders kan het haperen. Dus svp vakje voor vakje dan werkt het goed, we zijn aan het kijken of we het kunnen oplossen dat jullie kriskras kunnen invullen.

De clubmatch is een tweejaarlijks terugkerend evenement voor leden en niet-leden om elkaar te ontmoeten en de hond kennis te laten maken met het meedoen aan een tentoonstelling.

De honden worden gekeurd door officiële keurmeesters in een ontspannen sfeer – een echte KC-familiedag dus.

Allerlei hondenrassen, honden zonder stamboom, vrolijke baasjes – een feest en een gezellige dag voor jong en oud.

Ook geweldig om te doen met uw pup of puber- jonge hond in het kader van socialisatie.

Ook als u nog nooit met een hond een tentoonstelling heeft bezocht, is de clubmatch de ideale gelegenheid om dit eens te proberen.

U krijgt een mooi keurverslag over uw hond (gangwerk, kwaliteit van de vacht etc.) en u kunt kijken hoe u de hond moet showen voor de keurmeester.

De volgende clubmatch zal plaatsvinden in 2018 op zondag 1 juli.

 

CLUBMATCH voor RASHONDEN en KEURING voor RASLOZE HONDEN 1 JULI 2018

Dit jaar organiseren we weer een gezellige clubmatch voor rashonden en tegelijkertijd ook een keuring voor rasloze honden. De clubmatch is voor rashonden met een FCI stamboom of een door de FCI erkende stamboom uit een ander land. De keuring voor rasloze honden is voor honden zonder stamboom en voor kruisingen.

Alle honden(rashonden en rasloos) krijgen een keurverslag van hun hond. Voor de rashonden geldt de normale gebruikelijke keurvolgorde(klasse per ras, beste v.h.ras, beste. v.d. groep en Best in Show) Voor de rasloze honden vindt er een eindkeuring plaats waarin een Beste Hond v.d.DAG v.d. rasloze keuringen wordt gekozen. Voor de winnaars stellen we mooie prijzen beschikbaar.

Iedere deelnemer krijgt een leuke attentie als herinnering aan hun deelname.

Als keurmeesters hebben we uitgenodigd: Mevr. R. Chiodi, mevr. W. v.d. Cruijssen en mevr, G, Colaris

Inschrijving voor deelname kan via de normale inschrijfformulieren aan het clubmatchsecretariaat of via de website kan online worden ingeschreven!! De inschrijving voor de clubmatch sluit op 14 juni ivm de verplichte opname van de gegevens van de hond in de catalogus. Voor de keuring van de rasloze honden kan men zich vooraf opgeven en op de dag zelf tot 12.00 uur.

Natuurlijk hebben we ook voor deze dag weer medewerkers nodig om alles in goede banen te leiden. Opgeven om mee te helpen kan per mail bij het clubmatchsecretariaat!! (annita.heijnen@planet.nl)

Laten we er samen een gezellige familiedag van maken in een gemoedelijke sfeer en natuurlijk met goed weer!!

 

Inschrijven kan via de volgende link:

Let op, geboortedatum niet handmatig invullen maar via de kalender datum invullen. En bij stamboomnummer NHSB of LOSH of een naam van een ander land invullen.

Inschrijven clubmatch 2018